Disclaimer

Voor alle duidelijkheid wijst Sonderveld Techniek ten aanzien van haar website www. filterservice.nl , hierna Filterservice Twente en hieraan gekoppelde websites op het volgende:


©  Copyright 

De website en alle onderdelen daarvan, met uitzondering van bepaalde (hyper)links, zijn eigendom van Filterservice Twente. Het is niet toegestaan om de website of gedeelten daarvan openbaar te maken, te kopieren of op te slaan zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van Filterservice Twente. Deze toestemming is niet vereist voor persoonlijk, niet commercieel gebruik.


    Disclaimer

Ondanks de constante zorg en aandacht die Filterservice Twente aan de samenstelling van de website besteedt, garandeert Filterservice Twente niet dat de op de website te vinden informatie ten allen tijde volledig, juist, compleet of actueel is en/of dat gebruik ervan zal leiden tot of geschikt is voor het door de bezoeker gewenste doel.

De informatie op de website wordt geregeld aangevuld en/of aangepast. Filterservice Twente behoudt zich het recht voor om eventuele wijzigingen met onmiddellijke ingang en zonder enige kennisgeving door te voeren.

Alle informatie is slechts vrijblijvend en informerend van aard. Producten en diensten worden aangeboden in de staat waarin zij zich feitelijk bevinden en zonder enige (impliciete) garantie of waarborg ten aanzien van hun verkrijgbaarheid, juistheid van de prijs, deugdelijkheid, geschiktheid voor een bepaald doel of anderszins. Filterservice Twente aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade, van welke aard ook, die het directe of indirecte gevolg is van handelingen of beslissingen die gebaseerd zijn op informatie zoals deze op of via deze website is verkregen

Bepaalde (hyper)links in deze website leiden naar websites buiten het domein van Filterservice Twente, welke geen eigendom zijn van Filterservice Twente. Indien deze links geactiveerd worden, verlaat men de website. Filterservice Twente aanvaardt geen aansprakelijkheid voor de inhoud van websites buiten het domein van Filterservice Twente.

Iedere aansprakelijkheid voor eventuele schade ten gevolge van toegang tot en gebruik van de website, wordt door Filterservice Twente uitdrukkelijk afgewezen. Er wordt geen garantie geboden voor het foutloos en ononderbroken functioneren van de website.

 

Nieuwe producten

_______________________

Racor en Separ filters

Alternatieven voor Separ, Racor en Mann voorfilter/waterfscheider elementen.

 

>>Meer informatie>>Walbro

Walbro opvoerpompen, industrie, maritiem, FRB-13, FRB-16, FRB-22, FRB-23,
Maritieme en industriële opvoerpompen

Tanktechniek

Dieselpomp, Tanktechniek, FMT
Tanktechniek van FMT
  • Dieselpompen
  • Mobiele tankinstallaties in 12V en 24V uitvoering
  • Stationaire Tankinstallaties
  • Oliepompen
  • Tankinstallaties
  • Afgiftemeters
  • Slangen
  • Vulpistolen
  • Tankfilters en Waterafscheiders

>> Meer informatie>>


 

 

Oliekoelers, Radiateuren en Benzinepompjes voor motoren

Oliekoelers en Radiateuren, Radiateur, oliekoeler, Aprilia, Honda, Kawasaki, KTM, Suzuki, , Tuono, Falco, CB600 f, 600 Hornet, ZRX 1200 R, ZRX 1100, Z1000, Z750, 50 SX, SV 650 S, 650 SVN-S,650 SV-N,650 SVS,600 N-S,GSF 600, Bandit, GSF 1200,GSX 1400, 1200,

Aprilia-, Honda-, Kawasaki-, KTM-, Suzuki-, Yamaha-,

>>Meer informatie>>

________________________

Ventilatoren

Axilale koel ventilatoren, ( Blower, Fan, Koelventilator, Koelfan, Koelvin, Koelblower ) in eerste montage kwaliteit, Diameters van 191mm tot 406mm ( 7,5 - 16 inch). Lucht verplaatsing van 650M� tot 2340 M�,
Axiale Ventilatoren, eerste montage (OE) kwaliteit
>>Meer informatie>>

_______________________

Hardi Oldtimer Brandstofpomp, 6 Volt

Hardi brandstof opvoerpomp 6 volt
Hardi brandstofopvoerpomp 6V
>>Meer info>>

_______________________

Facet Dura-Lift

Facet Duralift opvoerpomp, diesel
Facet Duralift Brandstofpomp, 12V & 24V uitvoering .

Brandstof opvoerpomp. Zelfaanzuigend tot 3 meter hoogte.

Toegepast in o.a.: Thermo King, Carrier, cross ref.: 306000900, 41-7059, 300036400.
 >>Meer info>>

_______________________

 
Disclaimer | Algemene Voorwaarden | Privacy | Alle rechten voorbehouden © 2017 Sonderveld Techniek