Disclaimer

Voor alle duidelijkheid wijst Sonderveld Techniek ten aanzien van haar website www. filterservice.nl , hierna Filterservice Twente en hieraan gekoppelde websites op het volgende:


©  Copyright 

De website en alle onderdelen daarvan, met uitzondering van bepaalde (hyper)links, zijn eigendom van Filterservice Twente. Het is niet toegestaan om de website of gedeelten daarvan openbaar te maken, te kopieren of op te slaan zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van Filterservice Twente. Deze toestemming is niet vereist voor persoonlijk, niet commercieel gebruik.


    Disclaimer

Ondanks de constante zorg en aandacht die Filterservice Twente aan de samenstelling van de website besteedt, garandeert Filterservice Twente niet dat de op de website te vinden informatie ten allen tijde volledig, juist, compleet of actueel is en/of dat gebruik ervan zal leiden tot of geschikt is voor het door de bezoeker gewenste doel.

De informatie op de website wordt geregeld aangevuld en/of aangepast. Filterservice Twente behoudt zich het recht voor om eventuele wijzigingen met onmiddellijke ingang en zonder enige kennisgeving door te voeren.

Alle informatie is slechts vrijblijvend en informerend van aard. Producten en diensten worden aangeboden in de staat waarin zij zich feitelijk bevinden en zonder enige (impliciete) garantie of waarborg ten aanzien van hun verkrijgbaarheid, juistheid van de prijs, deugdelijkheid, geschiktheid voor een bepaald doel of anderszins. Filterservice Twente aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade, van welke aard ook, die het directe of indirecte gevolg is van handelingen of beslissingen die gebaseerd zijn op informatie zoals deze op of via deze website is verkregen

Bepaalde (hyper)links in deze website leiden naar websites buiten het domein van Filterservice Twente, welke geen eigendom zijn van Filterservice Twente. Indien deze links geactiveerd worden, verlaat men de website. Filterservice Twente aanvaardt geen aansprakelijkheid voor de inhoud van websites buiten het domein van Filterservice Twente.

Iedere aansprakelijkheid voor eventuele schade ten gevolge van toegang tot en gebruik van de website, wordt door Filterservice Twente uitdrukkelijk afgewezen. Er wordt geen garantie geboden voor het foutloos en ononderbroken functioneren van de website.

^ Naar Boven

 

Nieuwe producten

_______________________

Racor, Separ, Mann, Vetus voorfilter elementen

Alternatieven voor Separ, Racor en Mann, Vetus....brandstof voorfilter / waterfscheider elementen.

 

>>Meer informatie>>

 

 

Walbro

Tanktechniek

  • Dieselpompen
  • Mobiele tankinstallaties in 12V en 24V uitvoering
  • Stationaire Tankinstallaties
  • Oliepompen
  • Tankinstallaties
  • Afgiftemeters
  • Slangen
  • Vulpistolen
  • Tankfilters en Waterafscheiders

>> Meer informatie>>


 

Oliekoelers, Radiateuren en Benzinepompjes voor motoren

Aprilia-, Honda-, Kawasaki-, KTM-, Suzuki-, Yamaha-,

>>Meer informatie>>

________________________

Ventilatoren

>>Meer informatie>>

_______________________

Hardi Oldtimer Brandstofpomp, 6 Volt

>>Meer info>>

_______________________

Facet Dura-Lift

Brandstof opvoerpomp. Zelfaanzuigend tot 3 meter hoogte.

Toegepast in o.a.: Thermo King, Carrier, cross ref.: 306000900, 41-7059, 300036400.
 >>Meer info>>

_______________________

 
Disclaimer | Algemene Voorwaarden | Privacy | Alle rechten voorbehouden © 2023 Sonderveld Techniek