Privacy Verklaring

Sonderveld Techniek, met haar website: filterservice-twente.nl, is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.


Contactgegevens:


Persoonsgegevens die wij verwerken

Sonderveld Techniek verwerkt uw persoonsgegevens doordat u gebruik maakt van onze diensten en/of omdat u deze zelf aan ons verstrekt. Hieronder vindt u een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken:
- Voor- en achternaam - Geslacht (aanhef)
- Adres gegevens
- Telefoonnummer
- E-mailadres
- IP-adres
- Overige persoonsgegevens die u actief verstrekt bijvoorbeeld in correspondentie en telefonisch
- Bankrekeningnummer
- Locatiegegevens *)
- Gegevens over uw activiteiten op onze website *)
- Internetbrowser en apparaat type *)

*)geanonimiseerd de laatste 2 bytes (de laatste 2cijfergroepen) van uw IP-adres worden niet opgeslagen.

 

Bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens die wij verwerken
Onze website en/of dienst heeft niet de intentie gegevens te verzamelen over websitebezoekers die jonger zijn dan 16 jaar. Tenzij ze toestemming hebben van ouders of voogd. We kunnen echter niet controleren of een bezoeker ouder dan 16 is. Wij raden ouders dan ook aan betrokken te zijn bij de online activiteiten van hun kinderen, om zo te voorkomen dat er gegevens over kinderen verzameld worden zonder ouderlijke toestemming. Als u er van overtuigd bent dat wij zonder die toestemming persoonlijke gegevens hebben verzameld over een minderjarige, neem dan contact met ons via het contactformulier, dan verwijderen wij deze informatie.

 

Met welk doel en op basis van welke grondslag wij persoonsgegevens verwerken
Sonderveld techniek verwerkt uw persoonsgegevens voor de volgende doelen:
- Om goederen en diensten bij u af te leveren
- Het afhandelen van uw betaling
- U te kunnen bellen of e-mailen indien dit nodig is om onze dienstverlening uit te kunnen voeren
- U te informeren over wijzigingen van onze diensten en producten
- Sonderveld techniek verwerkt ook persoonsgegevens als wij hier wettelijk toe verplicht zijn, zoals gegevens die wij nodig hebben voor onze belastingaangifte.

 

Delen van persoonsgegevens met derden
Sonderveld Techniek verkoopt uw gegevens niet aan derden en verstrekt deze uitsluitend indien dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst met u of om te voldoen aan een wettelijke verplichting. Met bedrijven die uw gegevens verwerken in onze opdracht, sluiten wij een bewerkersovereenkomst om te zorgen voor eenzelfde niveau van beveiliging en vertrouwelijkheid van uw gegevens. Sonderveld Techniek blijft verantwoordelijk voor deze verwerkingen.

 

Cookies, of vergelijkbare technieken, die wij gebruiken
Sonderveld Techniek gebruikt alleen technische-, functionele en analytische cookies die geen inbreuk maken op uw privacy. Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen op uw computer, tablet of smartphone. De cookies die wij gebruiken zijn noodzakelijk voor de technische werking van de website en uw gebruiksgemak. Ze zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt en onthouden bijvoorbeeld uw voorkeursinstellingen. Ook kunnen wij hiermee onze website optimaliseren en de bezoeken geanonimiseerd  analyseren.
U kunt zich afmelden voor cookies door uw internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Daarnaast kunt u ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van uw browser verwijderen.
(Uitschakelen van cookies accepteren in de browser kan tot gevolg hebben dat onze website niet goed meer werkt)

 

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen
U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Daarnaast heeft u het recht om uw eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens door Sonderveld Techniek en heeft u het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat u bij ons een verzoek kunt indienen om de persoonsgegevens waarover wij van u beschikken in een computerbestand of anders naar u te sturen.
U kunt een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, gegevensoverdraging van uw persoonsgegevens of verzoek tot intrekking van uw toestemming of bezwaar op de verwerking van uw persoonsgegevens sturen naar ons e-mail- of postadres.

Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door u is gedaan, vragen wij u een kopie van uw identiteitsbewijs met het verzoek mee te sturen. Maak in deze kopie uw pasfoto, MRZ (machine readable zone, de strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) zwart. Dit ter bescherming van uw privacy. We reageren zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op uw verzoek.
Sonderveld Techniek wil u er tevens op wijzen dat u de mogelijkheid heeft om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via de volgende link: autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons

 

Hoe wij persoonsgegevens beveiligen
Sonderveld Techniek neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op met onze klantenservice via ons contactformulier.

 

Wijzigingen privacy beleid
Sonderveld Techniek behoudt zich het recht voor om wijzigingen aan te brengen in dit privacy beleid, bijvoorbeeld wanneer wet- en regelgeving daartoe noodzaakt. Wijzigingen zullen uitsluitend via de website kenbaar worden gemaakt in een aangepaste versie. Raadpleegt u daarom periodiek onze website.

 

Versie: 25-05-2018





 

This site or product includes IP2Location LITE data available from http://lite.ip2location.com.

 

Nieuwe producten

_______________________

Walbro

Walbro opvoerpompen, industrie, maritiem, FRB-13, FRB-16, FRB-22, FRB-23,
Maritieme en industriële opvoerpompen

Tanktechniek

Dieselpomp, Tanktechniek, FMT
Tanktechniek van FMT
  • Dieselpompen
  • Mobiele tankinstallaties in 12V en 24V uitvoering
  • Stationaire Tankinstallaties
  • Oliepompen
  • Tankinstallaties
  • Afgiftemeters
  • Slangen
  • Vulpistolen
  • Tankfilters en Waterafscheiders

>> Meer informatie>>


 

 

Oliekoelers, Radiateuren en Benzinepompjes voor motoren

Oliekoelers en Radiateuren, Radiateur, oliekoeler, Aprilia, Honda, Kawasaki, KTM, Suzuki, , Tuono, Falco, CB600 f, 600 Hornet, ZRX 1200 R, ZRX 1100, Z1000, Z750, 50 SX, SV 650 S, 650 SVN-S,650 SV-N,650 SVS,600 N-S,GSF 600, Bandit, GSF 1200,GSX 1400, 1200,

Aprilia-, Honda-, Kawasaki-, KTM-, Suzuki-, Yamaha-,

>>Meer informatie>>

________________________

Ventilatoren

Axilale koel ventilatoren, ( Blower, Fan, Koelventilator, Koelfan, Koelvin, Koelblower ) in eerste montage kwaliteit, Diameters van 191mm tot 406mm ( 7,5 - 16 inch). Lucht verplaatsing van 650M� tot 2340 M�,
Axiale Ventilatoren, eerste montage (OE) kwaliteit
>>Meer informatie>>

_______________________

Hardi Oldtimer Brandstofpomp, 6 Volt

Hardi brandstof opvoerpomp 6 volt
Hardi brandstofopvoerpomp 6V
>>Meer info>>

_______________________

Facet Dura-Lift

Facet Duralift opvoerpomp, diesel
Facet Duralift Brandstofpomp, 12V & 24V uitvoering .

Brandstof opvoerpomp. Zelfaanzuigend tot 3 meter hoogte.

Toegepast in o.a.: Thermo King, Carrier, cross ref.: 306000900, 41-7059, 300036400.
 >>Meer info>>

_______________________

 
Disclaimer | Algemene Voorwaarden | Privacy | Alle rechten voorbehouden © 2017 Sonderveld Techniek